Vil du ELSKE at drive virksomhed?

Jeg elsker at drive min skønne, skønne virksomhed: “by-SOUL”, som lige nåede at blive født, inden vi hoppede ind i 2022.
Jeg elsker ALT ved at drive min elskede sjæls-baserede forretning. Jeg elsker både ups and downs.
Jeg elsker friheden, det kreative, fordybelsen og alle de muligheder det giver. Ikke mindst for skønne, (spontane) oplevelser, personlig og spirituel udvikling… Og alle de smukke, skønne mennesker jeg har mødt og fået lov til, at guide. Tilbage til selvkærlighed, klarhed og power.
I dag tog jeg mig lige et lille tilbageblik på året der er gået. Og JA – jeg er SÅ klar på et nyt år som selvstændig.
Jeg ved det bliver magisk, rigt, kærligt, sjovt og let… Fordi det er MIG der skaber det. I samarbejde med min sjæl.
Det bliver mere og mere tydeligt for mig, at jeg virkelig er god til, at NYDE.
Nyde livet, lege, holde fri og tage mig kærligt af mine egne behov. Samtidig får jeg serviceret en masse skønne klienter og holdt gang i min smukke ♥️ business. Uden at stresse, arbejde fuld tid, misse tid med mine skønne unger, dejlige mand eller andre interesser. Wauw egentlig.
Og hvordan balancerer jeg så alt det?
Ja, det er netop dén kunst jeg brænder for, at lære fra mig.
Det gør jeg nemlig ved, at bruge min spiritualitet og de evner jeg (og vi alle) har til rådighed der. De evner bruger jeg langt mere end mange selvstændige. Og dét gør en kæmpe forskel.
Når jeg hører andre selvstændige fortælle om hvordan (og hvor meget) de arbejder, så bliver jeg ofte helt forpustet og får en følelse af, at blive kvalt… Efterfulgt af tanker som “Hvordan kan de dog hold til det”. Og én ting er at holde til det, en anden er, at NYDE det… Og det oplever jeg rigtig mange selvstændige, som IKKE gør.
Når det kommer til nydelse, så går jeg IKKE på kompromis.
Jeg lever for, at nyde at leve. Livet skal ikke være en kamp, overlevelse eller en halsbrækkende jagt på mere, mere, mere… Hvis jeg ikke kan nyde processen (for det meste selvfølgelig), så finder jeg, intuitivt, en anden vej til målet. Ellers er der, for mit vedkommende, ingen pointe i at være selvstændig.
Så, når jeg arbejder med mine skønne, selvstændige klienter, så lærer jeg dem først og fremmest, at bruge deres psykiske evner og intuition LANGT mere. Derudover har vi fokus på, at aflærer kontrol, perfektionisme, dybsindig (og time laaaaange) forberedelse, samt fastlåste skemaer/strategier… (Og heale årsagerne til, at vi benytter os af de mønstre strategier).
Det frigiver nemlig en masse tid og energi… Og vi kan guide vores klienter langt bedre, når vi selv er healet, mere bevidste om vores egne skygger og mønstre – OG kommer fra vores sjæls-essens – lader os guide intuitivt, i mødet med vores klienter.
Har du lyst til, at arbejde med mig?
Så er der her et par muligheder.
Imorgen starter mit næste onlinekursus “Align with money and succes”. Og jeg glæder mig SÅ meget til, at byde 17 skønne mennesker velkommen.
Her har jeg stadig plads til et par stykker, men det er ved at være sidste udkald. Den 11/1 kl 9.00 lukker dørene og rejsen begynder. Hvis du vil med, så send mig blot en PB, så skal jeg guide dig derfra.
Har du huset at skrive op til mit nyhedsbrev? Hvis ikke, så skriv dig op her
Kærligst
Mette