Til dig der vil vide endnu mere

TIL DIG DER VIL VIDE ENDNU MERE

 

De fleste business coaches og mentorer fokusere primært på områder som salg, produkter, målgruppe, markedsføring og strategi, men ikke på den energetiske del af, at drives business og det er derfor så mange knokler, bliver udbrændte, ikke opnår de resultater de ønsker sig, eller bliver ved med, at nøjes med middelmådig tilfredshed eller indkomst (men det er ikke dig, for så var du ikke her). Fordi de ikke er bevidste om-, eller tager ansvar for den energetiske del af sig selv og deres forretning.

 

I stedet skruer de op for handling – mere knoklen. Og ja, handling er relevant, men først skal vi have energien i alignment, så vi kan MÆRKE præcis HVAD det er vi skal handle på og hvornår. Det er “work smart, not hard”.
Jeg tror ikke på tilfældigheder. Jeg ved vi bliver guidet. ALTID, så der er en grund til, at du læser de her ord, lige nu.

I min verden er ALT energi. ALT har en vibration og den vibration kan være lav og “disharmonisk”, eller den kan være høj og “harmonisk” (sådan meget groft opdelt). Når vi lærer at sanse-, tyde- og omdanne energi, så har vi mulighed for LANGT hurtigere og lettere, at skabe de forandringer vi ønsker os, fordi vi lærer at anvende de universelle love og dermed forstår hvordan vi, med vores intention og vibration, kan manifestere i vores fysiske virkelighed.

Essensen i min tilgang og mit arbejde er ALIGNMENT. Og med det mener jeg, at harmonisere dig og dermed alt hvad du skaber, med din sjæls energi og dine drømme/ mål for din forretning. Jeg tror på, at alignment er dét aller mest powerfulde vi kan fokusere på, når vi ønsker at skabe succes, rigdom, frihed, glæde og balance. Fordi når vi er i alignment med vores sjæl, så bliver ALT MULIGT – på en let, sjov, nydelsesfuld og ikke mindst win-win, måde.

Når du kommer i forløb hos mig, så har vi derfor fokus på, at skabe “alignment” og opløse, heale, harmonisere og frasortere det, som ikke er i harmoni med din essens. Hele vejen rundt, for alt hænger sammen.
Vi starter altid med, at få bragt din energi i balance – for din forretning er en forlængelse af din energi. Det betyder, at din business ikke kan vokse sig større end du er klar til, at bære og rumme. At du ikke kan tiltrække noget, som du samtidig blokerer via det som er ubevidst eller uhealet i dig. Det handler ALDRIG om, at blive hverken perfekt eller færdig. Det handler om, at vende tilbage til dig selv. Slippe alt det du er blevet påduttet, som ikke er i alignment med DIG og vokse til, at blive den smukkeste, kærligste og mest powerfulde version af dig.

I vores samarbejde hjælper jeg dig også med, at lære at bruge dine psykiske evner, herunder din intuition. Fordi dét er alfa omega, når vi vil arbejde med energi. Og JA, selvfølgelig har du også de evner og selvfølgelig kan du blive endnu bedre til, at bruge dem.
Herudover finder vi sammen ind til din essens – din sjæls energi, samt hvilke styrker, potentialer, erfaringer og visdom du rummer. Vi kigger på, hvordan du kan væve dette sammen og skabe helt unikke og relevante ydelser/ produkter til dine drømme klienter, på en måde som er naturlig, let og nydelsesfuld for dig.

Jeg lærer dig, at forstå- og mestre energiernes og vibrationernes verden, så du kan opløse de blokeringer der lige nu forhindrer dig i, at skabe- og tiltrække præcis det du drømmer om. Det betyder, at vi også arbejder med de dybe indre processer, som:

 • At heale følelsesmæssige sår og smerter
 • Transformere hæmmende, drænende tanker og overbevisninger
 • Finde dine skygger og finde ind til alt det guld og potentiale du har gemt her.
 • Heale indre barn
 • Opløse/ justere energi, herunder energetiske blokeringer, karmiske bindinger og energetiske opdateringer.

NÅR ENERGIEN IKKE ER I ALIGNMENT

 

Når vores energi ikke er højt-vibrerende og balanceret (sådan for det meste, vi er jo mennesker), så kan det komme til udtryk på mange forskellige måder. Noget af det jeg selv har oplevet- og nu ser mange af mine klienter opleve, når de kommer til mig er:

 • Det er svært, hårdt og stressende at drive forretning. Du knokler mange timer om dagen og alligevel er det bare som om det ikke vil lykkes for dig.
 • Du bliver usikker på dig selv, når resultaterne ikke lander som du havde ønsket eller forventet.
 • Du vender den ind. Tager det personligt og får det til at handle om dig. At du ikke er god nok, eller kan nok.
 • Du nyder ikke at gå på arbejde. Sådan hvis du skal være helt ærlig overfor dig selv, så er din virksomhed blevet en tidsrøver og SLET ikke en kilde til den nydelse og frihed du havde ønsket dig – én af hovedårsagerne til, at du valgte livet som selvstændig.
  • Måske er det drømme-klienterne som bare ikke finder dig?
  • Måske er det pengene som ikke når det (høje) niveau du ønsker?
  • Måske er det arbejdsglæden der ikke er tilstede, så ofte som du ønsker?
  • Måske er det modet til, at være synlig der halter. Fordi tankerne om hvordan du fremstår, hvad andre tænker og om du mon er dygtig nok, får halsen til at snørre sig sammen og ordene til at udeblive… eller vælte ud i en forklumret rækkefølge, uden mening.

Én ting er sikkert. Har du ikke den glæde, nydelse, frihed, samt det flow i klienter og økonomi som du drømmer om, så er der en årsag. Og den årsag hedder i 90% af tilfældende “blokeringer”. Alt hvad du ønsker dig er nemlig allerede tilgængeligt for dig, så snart du slipper det, som forhindrer dig i, at se dine muligheder, potentialer, tage action og ikke mindst – tage imod.

Min erfaring er, at blokeringerne findes på 3 forskellige planer:

 • Det mentale: Dine tanker, overbevisninger og måde at tolke på
 • Det følelsesmæssige: I form af følelsesmæssige sår, traumer, svigt og skuffelser.
 • Det energetiske: Den energi der er ophobet/ fastlåst i din krop og i dit energifelt. Dette kan også være energetiske blokeringer i form af karmiske bindinger eller temaer, som skal opløses og frisættes.

Jeg har erfaret, via hundredevis af sessioner, at når vi healer, korrigere og transmuterer på alle 3 planer, så har vi mulighed for, at sætte gang i en alkymistisk proces, som hæver din vibration og dermed både dig og din business til helt nye højder. Og i et tempo, som det ikke er muligt, at opnå hvis vi “kun” arbejder mentalt og følelsesmæssigt.

Nyhedsbrev

Til dig der er nysgerrig og har lyst til, at se og lære lidt mere.

Nyhedsbreve om at drive business med sjæl

Mit nyhedsbrev er for dig hvis du er nysgerrig på at drive forretning med sjæl & intuition. Og hvis du ønsker viden om og redskaber ift. manifestation, magi, meditation, business, intuition, mindsæt og psykologi.

Jeg glæder mig til at skrive til dig!