LEAD – online kursus

LEAD

– er du klar til at lede?

 

LEAD handler om at sætte dig så meget fri og bringe din sjæl så meget i spil, at du finder modet, selvkærligheden og klarheden til, at lede ved eksempel. “You walk your walk”. Gamle forældede metoder, ideer og måder bringer dig ikke længere derhen hvor du ønsker. Du bliver kaldet til indre lederskab, til at aktivere din intuition og give din energi og dine ideer jordisk liv.

Vi lever midt i en transfomation. Ind i en ny tid. Det er din ekspanderede energi, dine nye ideer og din måde at manifestere dem på, som vil få denne nye verden til, at tage form. Det er IKKE nu du skal spille lille, tøve eller gemme dig. Det er nu verden har brug for den du er og det du kommer med.

Er du klar til, at se sandhed i øjnene, lade illusioner falde og handle intuitivt – uden tøven?

Det er præcis hvad du og verden har brug for, at du gør lige nu.

 

Hvad er LEAD, og hvem er LEAD skabt til?

LEAD er et 9 måneder langt forløb, som er skabt til ambitiøse, spirituelle selvstændige, som ønsker at åbne- og bruge deres intuition og psykiske evner til, at skabe en succesfuld forretning.

En forretning som er et jordisk udtryk for sjælens energi, potentiale og formål.

LEAD kalder på entreprenører, coaches, healere, terapeuter og fagpersoner, der ser sig selv som skabere af den ny tid. Mennesker som føler sig kaldet til at lede – både sig selv og andre ind i denne nye verden, med kraft, kærlighed, visdom og autenticitet.

LEAD transformerer dig – for når du transformeres, så transformeres din virkelighed.

 

Hvad vil LEAD gøre for netop dig og din forretning?

1. På LEAD guides du ind i din essens. Herfra vil du være i stand til, at lede dig selv med større styrke, kærlighed, klarhed og indsigt. Både som entreprenør og som menneske mere generelt.

2. Du vil blive guidet ind i en ubrydelig kontakt med din intuition og dine psykiske evner. En kontakt, som vil give dig adgang til præcis dén viden, guidning og klarhed du har brug for, 24/7. Helt gratis. Resten af dit liv!

3. På LEAD hjælper og støtter jeg dig i, at få øje på- og udføre det nødvendige dybe skygge- og traume arbejde, så du kan leve langt mere i frihed, kærlighed og overflod.

4. LEAD vil gøre dig dygtigere til dit arbejde og vil hjælpe dig til en dybere, kærligere og renere kontakt med dine klienter. Når du tager ansvar for dine traumer og skygger, proijerer du dem ikke længere over på andre. Du ser dig selv og dine klienter mere rent og kan langt bedre være en kompetent guide for dem.

5. Du vil opnå en dyb selvindsigt, en personlighedsmæssig forandring og en transformation af din energi. Denne indre ekspansion vil skabe ekspansion i dit ydre liv – herunder din forretning. Det betyder at du med lethed vil tiltrække penge, drømme-klienterne, samarbejdspartnere, bolig m.m.

6. Du vil på LEAD få forskellige redskaber, både energetiske, konkrete, lavpraktiske, samt psykologiske. Disse kan du bruge til at lede dig selv og din forretning til præcis dén succes du drømmer om. Både nu og om 15 år. Fordi “intuition” er den eneste strategi som ALDRIG forældes.

7. På LEAD vil du opleve en “dobbelt-proces”. Du vil blive guidet dybere ind i din sjæls- energi, hvor vi vil arbejde med SLIP, på alle områder. Alt hvad der ikke er i overensstemmelse med din essens. Og vi vil arbejde med UDVIDELSE af din bevidsthed og dit energifelt. Du vil opleve dig selv mere rent og klart, hvilket vil gøre dig i stand til at LEDE, med netop din særlige kraft og magi; i dit eget liv, i din forretning samt dine kunder og klienter.

8. På LEAD lærer du at skabe fra kvantefeltet.

 

Du er ikke alene på denne rejse! Sådan arbejder vi sammen.

På denne 9 måneders rejse vil vi mødes via zoom, 1-1 og på to magiske ceremoni dage. Jeg er tilgængelig med vejledning, støtte, ærlighed og sparring undervejs.

Sådan er kurset sammensat

LEAD integrere det bedste fra alle verdner. Det psykologfaglige, energetiske og clairvoyante, som du får i en form der er både online og “real life”.

Online delen består af en ugentlig session, via zoom.

Den ene uge modtager du undervisning, live med mig. Og den anden uge, vil der være live Q/A, hvor jeg bruger min psykologfaglige viden, clairvoyante evner og healingsevner til, at svare på dine spørgsmål samt støtte og guide dig videre i din proces.

Der vil være zoom Q/A eller undervisning hver fredag kl 9.00 (lander vi på helligdage og feriedage vil sessionen rykkes til en anden dag). Er der flere som ikke kan deltage på det pågældende tidspunkt, er jeg selvfølgelig fleksibel og vil sørge for at Q/A sessionerne foregår, så flest muligt kan deltage.

Og du får mere…

Udover vores magiske og dybt transformerende zoom møder, får du også 2 x 1: 1 sessioner med mig. Begge af ca. en times varighed. Disse kan foregå i min klinik i Skørping, eller via zoom (værdi 9000 kr). Det er op til dig hvordan du helst vil mødes. Mine 1:1 sessioner slår ofte benene væk under folk. Fordi så meget indsigt og dyb transformation lander på så kort tid. Det er netop hvad der bliver muligt, når vi også arbejder i energien!!! Disse sessioner vil hjælpe dig både endnu dybere i din proces og hjælpe dig med at forbinde dig med din helt særlige magi og kraft, som er din gave til livet.

Vi tager altid udgangspunkt i dine specifikke ønsker og behov. Disse sessioner finder vi sammen datoer for, når du har tilmeldt dig forløbet.

 

Vores 2 magiske ceremoni dage sammen.

LEAD inkluderer 2 fysiske møder hvor vi alle samles. Det er min oplevelse, at de fysiske møder kan noget, som vi ikke kan online. For jeg vil se dig, kramme dig, danse med dig og fejre din rejse/proces med dig.

Det første møde bliver en sauna/sved ceremoni, som vil afholdes af 2 skønne, dygtige mænd fra “Nordic Health & Living”. Begge med stor erfaring i, at skabe et smukt og stærkt healingsrum. Et rum hvor du bliver holdt i et trygt space, imens du får lov til, at give slip og heale.

Inden vi bevæger os ind i saunaen, vil vi mødes i cirkel, hvor jeg vil guide jer igennem en transformerende og powerfuld, fysisk clairvoyance øvelse, som vil afsløre blokeringer og uhealede traumer, i din forretning. Bagefter skal vi hygge med snak, snacks, og delinger fra din proces

TID: En lørdag i januar 2023 i Nordjylland. Jeg vil sørge for, at finde en dag hvor alle deltagere der ønsker det, kan være med.

Det andet, og sidste møde vil være en afslutnings-hygge-dag med lækker mad, champagne, ceremoni, hygge, dans og deling. Vi vil mødes i “Lysladen ved vesterhavet” og der vil være mulighed for overnatning.

TID: dato, tid og sted vil vi sammen finde, så alle der ønsker det kan deltage.

 

LEAD vil give dig et særligt kursus bevis

Efter endt kursusforløb vil du modtage et særligt kursusbevis, der vil beskrive kursets emner, varighed samt det samlede antal timer (50 timers undervisning/ Q/A, samt en hel dagsworkshop og en afslutningsweekend).

HUSK derfor, at du skriver dit rigtig navn ved tilmelding!

LEAD kursets månedsplan

Her finder du en oversigt over, hvilke emner vi vil dykke ned i, arbejde med og lade os transformere af.

Jeg forbeholder mig retten til at justere/ ændre i dette undervejs, hvis der er behov for andre emner, healinger, energi-aktiveringer, end disse.

September
Din essens – hvem er du?
Universet i dig – din ubegrænsede skaberkraft.
Fra sjælsperspektivet ser vi igennem løgne, illusioner og gamle mønstre.
Vækkelse af magien: Dette vil være en powerfuld energiaktivering – en aktivering af din indre skaberkraft. Din magikerenergi.

Oktober
Alignment af krop – sind – sjæl – omgivelser.
Ansvar og power – tag din power tilbage.
Empire – byg dit liv og din forretning på et stærkt personligt og energetisk fundament.
Overgivelse – til stilhed, blødhed, til åndedræt, til kroppen, til ALT som er – i fuld accept og kærlighed.
Krop og natur.

November
Skyggearbejde: Her skal vi kigge dybt ind i de dele af dig, som har oplevet afvisning, kritik, bebrejdelser, skæld ud, straf etc. De dele som føler sig forkerte, uelskede, magtesløse, bange eller skamfulde.

Vi kigger nysgerrigt, med accept og kærlighed. Vi filtrere sandhed fra illusion – og dermed bringer vi DIG mere ind i alignment med din essens. Vi folder ud – holder og elsker. Forvandling: Smerte, frygt, skam – til kærlighed, kraft og flow. Alt er altid i flow.

December
Kærlighed.
Magi.
Healing af din selvkærlighed.

Den guddommelige maskuline og den guddommelig feminine energi: Balancering, justering – healing med univers-moder og univers-fader energierne – indre barn healing.

Januar 2023
Frisk start.
Dit nye selvbillede.
Hæve standarterne.
Justering af mindsæt, omgivelser, handlemønstre, vaner, rutiner, relationer – og business. Lad sjælen lede – slip kontrollen – TILLID – se det større perspektiv.

Ind i fred – indre fred. Tryghed som skabes indefra.

Februar
Overflods energi: Her får du endnu en energi-aktivering, som gør dit energifelt klar til at rumme og holde mere energi.

Mere abundance. Penge og økonomi: Vi vil slippe mangel overbevisninger/ mønstre, kigge på skygger- og forløse traumer relateret til penge og økonomi.

Manifestation – Stop jagten, knoklen, higen og lær at TILTRÆKKE. Vibrere som det du ønsker. Lad din sjæl styre dine handlinger og bringe dit liv og din forretning ind i alignment med din sande essens – som er overflod, kærlighed, fred, glæde, legende, visdom og ekspansion.

Marts
Her går vi på opdagelse i- og træner dine psykiske evner og styrker din intuition Du lærer at LADE DIG LEDE, du lærer at modtage information og kanalisere – både for dig selv og andre. Lade din sjæls energi strømme igennem dig og ud i det du skaber, dem du er sammen med, det du gør.

Balance mellem himmel og jord: Du lærer at modtage information fra sjælen/ kvantefeltet og omsætte det til ord, handlinger – give det fysisk udtryk.

April
Sjæl og forretning. Tilpasning af alt i dit liv og din virksomhed til din essens, din energi, dine ønsker og dit fulde potentiale. Her har vi fokus på, hvordan du skaber en succesfuld forretning, som du NYDER at drive, fordi det du gør udspringer fra din dybe passion og din sjæls-energi.

Du lærer hvordan du med lethed kan skabe nye produkter, kurser, forløb – ved at kanalisere indhold, tider, priser – med andre ord, trække den energi, information og guidning du har brug for, fra kvantefeltet.

Du lærer at TILTRÆKKE dine drømme klienter. Uden at knokle, jage, manipulere, lokke eller “påtvinge”. Når du tager ansvar for din energi og din trivsel og når det du tilbyder er skabt fra- og med sjæl, så vil de klienter der er et match til din energi og dine ydelser automatisk tiltrækkes af dig.

Maj
Fest
Integration
Glæde, legesyge, magnetisme.

Pris og betalingsmuligheder

En plads på LEAD koster i alt 29.500 kr (+ moms)
Du kan betale i én rate, eller i 9 rater à 3330 kr + moms

Optagelse til LEAD er nu lukket.

Mit nyhedsbrev handler om at drive forretning med sjæl.

Skriv dig op her, hvis du er nysgerrig på, at lære hvordan du driver forretning med sjæl. Jeg deler ud af mine guldkorn om manifestation, intuition, kvantespring. økonomisk vækst og succes. Modtag invitationer til mine live Talks, online kurser og andre inspirerende ting.

Jeg glæder mig til at skrive til dig.