Gruppeforløb

Lad os hjælpe dig med at opnå de ønskede resultater. Læs mere om denne type behandling.

Gruppeforløb hos “by-SOUL”

 

På denne side finder du en oversigt over mine igangværende og kommende gruppeforløb

Alle gruppeforløb foregår online i en lukket gruppe på Facebook. Du vil have adgang til dit forløb lige så længe Facebook tillader og videofiler vil kunne downloades, så du kan gemme dine sessioner til evig tid

Jeg vil glæde mig meget til, at byde dig med på én af mine transformerende rejser.

Mit næste gruppeforløb, “Align with money and succes” starter d. 11/1  2022. Forløbet varer 4 uger

Du får i alt 8 sessioner + 2 Q/A, som foregår live i en lukket Facebook gruppe.

I forløbet skal vi arbejde med dit forhold til penge og skabe fundament for rigdom og succes

Lad mig først fortælle dig lidt om, hvordan jeg opfatter rigdom og succes:

For mig handler både rigdom og succes om langt mere end blot mængden af penge du har og bundlinie. For mig handler det aller mest om glæde, frihed, fred og mod. Til at være den alle mest højt vibrerende version af dig.

Den version af dig, som er forankret i hjertet og forbundet med din essens. For når du lever og skaber herfra, så vil rigdom og succes automatisk strømme ind i dit liv. Det kan slet ikke være anderledes – det er den universelle lov om tiltrækning, som er i spil her.

Og du vil opnå rigdom og succes, som vil ledsages af glæde, dyb mening, fred og kærlighed. Dén form for rigdom og succes, er anderledes end den mange kender.

Jeg har arbejdet med mange rige mennesker og jeg er opvokset i en familie, hvor vi havde penge nok (altså her taler vi økonomisk rigdom). Derfor véd jeg, at penge alene ikke er nok. Jeg ved, at det ikke er selve pengene der gør et menneske lykkelig. Jeg ved, at mange tror det og stræber efter dem – for så at blive slemt skuffede, når de har brugt ALT deres tid på, at skabe penge og købe ting… For til sidst at opdage, at de stadig føler sig tomme, stressede, frustrerede, triste eller ulykkelige.

Derfor ved jeg, at vi skal lære at skabe rigdom fra det rette sted. Fra hjertet. Når vi kommer i kontakt med vores sjæl. Vores aller dybeste væsen og forankres her, så føler vi os automatisk rige, lykkelige, i fred og harmoni. Uanset de ydre omstændigheder. Og når først vi skaber fra dén tilstand, så begynder alting, at lykkes. Også den økonomiske rigdom.

Dette forløb handler om, at skabe rigdom og succes i “den nye tid”. Det handler om, at lære at forstå energi, penge, rigdom og succes i et helt nyt lys. Ikke blot som penge og magt, men som en dyb og omfattende trivsel og lyksalighed på alle planer.

Når vi skaber fra vores essens, så skaber vi ikke blot til egen vinding, men til alles vinding. Vi bidrager med vores unikke og smukke evner og potentialer til menneskeheden, jorden dyrene – eller hvad vi nu er kaldet til, at bidrage med. Og vi vil belønnes herfor.

Netop nu og frem til d. 5/1 kan du komme med på dette transformerende kursus til en sælrig “Nytårspris”:

  • 2500 kr + moms (normalpris 4800 kr + moms). Kan betales i 2 rater af 1300 kr + moms
  • eller 1700 kr + moms, pr person ved tilmelding med én eller flere “buddies”. Kan betales i 2 rater af 900 kr + moms

Hvis du vil med, så send mig en mail, via kontakt formularen her på siden, så modtager du faktura fra mig.

Jeg håber vi ses til en dybt transformerende rejse og det ultimative startskud ind i 2022.

Kærligst

Mette

Til dig der er nysgerrig og har lyst til, at se og lære lidt mere

Nyhedsbreve om at drive forretning med sjæl

Skriv dig op her, hvis du er nysgerrig på, at lære hvordan du driver forretning med sjæl. Jeg deler ud af mine guldkorn om manifestation, intuition, kvantespring. økonomisk vækst og succes

Jeg glæder mig til at skrive til dig