Forretning er også energi

De fleste business coaches og mentorer fokusere primært på områder som salg, produkter, målgruppe, markedsføring og strategi, men ikke på den energetiske del af, at drives business og det er derfor så mange knokler, bliver udbrændte, ikke opnår de resultater de ønsker sig, eller bliver ved med, at nøjes med middelmådig tilfredshed eller indkomst (men det er ikke dig, for så var du ikke her). Fordi de ikke er bevidste om-, eller tager ansvar for den energetiske del af sig selv og deres forretning.

I stedet skruer de op for handling – mere knoklen. Og ja, handling er relevant, men først skal vi have energien i alignment, så vi kan MÆRKE præcis HVAD det er vi skal handle på og hvornår. Det er “work smart, not hard”.
Jeg tror ikke på tilfældigheder. Jeg ved vi bliver guidet. ALTID, så der er en grund til, at du læser de her ord, lige nu.

I min verden er ALT energi. ALT har en vibration og den vibration kan være lav og “disharmonisk”, eller den kan være høj og “harmonisk” (sådan meget groft opdelt). Når vi lærer at sanse-, tyde- og omdanne energi, så har vi mulighed for LANGT hurtigere og lettere, at skabe de forandringer vi ønsker os, fordi vi lærer at anvende de universelle love og dermed forstår hvordan vi, med vores intention og vibration, kan manifestere i vores fysiske virkelighed.

Essensen i min tilgang og mit arbejde er ALIGNMENT. Og med det mener jeg, at harmonisere dig og dermed alt hvad du skaber, med din sjæls energi og dine drømme/ mål for din forretning. Jeg tror på, at alignment er dét aller mest powerfulde vi kan fokusere på, når vi ønsker at skabe succes, rigdom, frihed, glæde og balance. Fordi når vi er i alignment med vores sjæl, så bliver ALT MULIGT – på en let, sjov, nydelsesfuld og ikke mindst win-win, måde.

Når du kommer i forløb hos mig, så har vi derfor fokus på, at skabe “alignment” og opløse, heale, harmonisere og frasortere det, som ikke er i harmoni med din essens. Hele vejen rundt, for alt hænger sammen.
Vi starter altid med, at få bragt din energi i balance – for din forretning er en forlængelse af din energi. Det betyder, at din business ikke kan vokse sig større end du er klar til, at bære og rumme. At du ikke kan tiltrække noget, som du samtidig blokerer via det som er ubevidst eller uhealet i dig. Det handler ALDRIG om, at blive hverken perfekt eller færdig. Det handler om, at vende tilbage til dig selv. Slippe alt det du er blevet påduttet, som ikke er i alignment med DIG og vokse til, at blive den smukkeste, kærligste og mest powerfulde version af dig.

I vores samarbejde hjælper jeg dig også med, at lære at bruge dine psykiske evner, herunder din intuition. Fordi dét er alfa omega, når vi vil arbejde med energi. Og JA, selvfølgelig har du også de evner og selvfølgelig kan du blive endnu bedre til, at bruge dem.
Herudover finder vi sammen ind til din essens – din sjæls energi, samt hvilke styrker, potentialer, erfaringer og visdom du rummer. Vi kigger på, hvordan du kan væve dette sammen og skabe helt unikke og relevante ydelser/ produkter til dine drømme klienter, på en måde som er naturlig, let og nydelsesfuld for dig.

Jeg lærer dig, at forstå- og mestre energiernes og vibrationernes verden, så du kan opløse de blokeringer der lige nu forhindrer dig i, at skabe- og tiltrække præcis det du drømmer om. Det betyder, at vi også arbejder med de dybe indre processer, som:

  • At heale følelsesmæssige sår og smerter
  • Transformere hæmmende, drænende tanker og overbevisninger
  • Finde dine skygger og finde ind til alt det guld og potentiale du har gemt her.
  • Heale indre barn
  • Opløse/ justere energi, herunder energetiske blokeringer, karmiske bindinger og energetiske opdateringer.