1:1 sessioner

Hos by-SOUL holdes der rum for din dybe indre forvandling.

En forvandling der vil sprede sig, som ringe i vandet, til alle afkroge af dit liv – også din forretning

 

Velkommen tilbage til dig. Tilbage til den du kom her på jorden, for at blive. Tilbage til dén version af dig, som står stærkt, (selv)kærligt, rent og operere fra høj bevidsthed og høj vibration.

Et forløb hos mig vil ændre dig for altid.

Kærligt, intuitivt og erfarent, vil du blive guidet ind i dine mørkeste kroge, ind i dine uhealede smerter og ind bag de masker livet har lært dig at bære. Sammen vil vi heale, lyse på og transformere. De følelser, tanker og den energi, som lige nu holder dig tilbage. Holder dig nede. Hæmmer og begrænser.

Hos mig vil du øge din bevidsthed. Om din egen sjælelige essens.  Du vil få skærpet dine psykiske evner og din intuition og du vil lære, hvordan du kan bruge dem til, at skabe en succesfuld og rig forretning, som emmer af din sjæls energi.

Når jeg arbejder med dig, så arbejder jeg fra min geni-zone: En unik og legende kombination af terapi, clairvoyance, skyggearbejde, healing og “intuitiv strategi”. En kombination jeg har set transformere liv efter liv. Indimellem på blot én enkelt session. Det handler nemlig ikke om tid, men om mængden af energi vi transformere, slipper eller flytter.

Min intention er, at bringe dig i dyb kontakt med den reneste, stærkeste, kærligste og modigste version af DIG. At lære dig, at navigere efter din intuition – et værktøj du for altid vil have adgang til og som i sig selv vil ændre, hvad du troede var muligt.

Når du bringer dig- og alt hvad du skaber, i harmoni med din essens, så bliver succes, glæde, rigdom, lethed og nydelse blot naturlige selvfølger. Det er ikke længere hådt, opslidende, eller tidskrævende at drive forretning. Det er legende, let, nydelsesfuldt og dybt, dybt meningsfyldt. Fordi du herfra udlever dit sjælsformål.

Jeg anvender ingen færdige skabeloner, lette “plug-ins”, eller “how-to’s”- for du er unik og vil kun kunne skabe noget STORT, når du er autentisk og ALT hvad du gør, skaber og sælger matcher DIG.

Jeg vil glæde mig til, at have en kort introsamtale med dig, så vi kan se om vores energi er et match.

 

Mine én-til-én sessioner:

Du kan booke en session med mig på forskellig vis:

I min klinik i Skørping (Nordjylland) eller via telefon, skype og zoom. Det er helt op til dig, hvordan du ønsker din session.

High-End EXPAND 1-1 forløb

Et 6 måneders forløb med 12 x 1:1 sessioner inklusiv adgang til en lukket Facebook gruppe (EXPAND inner circle.)

EXPAND er til skabt til ambitiøse selvstændige, som er klar til, at udfolde deres fulde potentiale og lære, at drive forretning i den nye tids energi – med balance mellem maskulin handlekraft og feminin intuitiv sansning. En måde, at drive forretning på, som er tilpasset DIG og derfor øger din følelse af frihed, lethed, glæde og rigdom – betydeligt.

Jeg holder et kærligt, trygt og højt-vibrerende rum for dig. Et rum hvor i du kan slippe, opdatere og transformeres – ind i dén version af dig, som du kom til denne smukke jord for, at blive. Det betyder, at du kommer til, at gennemgå en indre transformation, som vil ændre den du er. Jeg ved nemlig, at du kom til denne jord for, at vokse og for at bidrage fra din reneste, mest powerfulde og mest autentiske version. Det er præcis dén version af dig, jeg hjælper dig med, at folde ud.

Din indre transformation vil påvirke ALLE aspekter af din forretning. Fordi din forretning er en forlængelse af din energi. Du er din forretning.

Det betyder, at du kommer til at foretage justeringer. I bl.a. dine ydelser, markedsføring, prissætning.

Under dette forløb, vil jeg lærer dig, at skabe en forretning via din intuition. Din intuition er din sjæls stemme og din sjæl rummer uendelig visdom, fra tusindvis af liv. Den visdom lærer jeg dig, at sanse – og gøre brug af.

På EXPAND bliver du kærligt, men bestemt guidet til, at slippe illusionerne. Alt det du lige nu gør, føler og tænker, som egentlig ikke er dig. Det som er skabt af gamle sår, traumer og skygger. For når det slippes, så står DU rent, powerfuld og (selv)kærlig tilbage. I en højt bevidst og højt vibrerende version af dig. Dén version som med lethed tiltrækker dine “soul-mate” klienter, føler dig tryg og selvsikker i dit salg og markedsføring, skaber ydelser fra din dybeste passion – med sjæl.

Behøver jeg sige, at det og DU herfra vil være magnetisk. Emme af magi, visdom og kærlighed.

Samtidig vil disse “slip” frigive en masse tid og energi, som du kan bruge på, at NYDE dit liv. Du kom ikke for at knokle, drive rovdrift på din egen tid og energi. Du kom for at bidrage STORT til andre mennesker og denne verden – men på en måde som er let, kærlig, nydelsesfuld og meningsfuld for dig.
Jeg lover dig, at du her får mulighed for, at vokse til en ny version af dig. Langt mere bevidst, (selv)kærlig, powerfuld og fredfyldt.

Varighed: 6 måneder

  • I alt 12 sessioner
  • Ugentlige øvelser og opgaver
  • Du holdes i et højtvibrerende, sikret healingsfelt – et felt hvor vi lader energien arbejde og transformationerne ske
  • Sparring, bonusundervisning, kanaliseringer og healinger i lukket Facebook gruppe (EXPAND inner circle), kun for mine high-end, 1:1 klienter.

Forløbet tilpasses dine unikke behov, ønsker og drømme

Hvis du er interesseret i dette forløb, så send mig en sms på 22956186, så vender jeg tilbage til dig, så vi sammen kan finde ud af, om dette er det rette for dig og om vi to er et match.

Kærligst

Mette

Tryk her for at læse mere uddybende om EXPAND

EXPAND

Dette forløb er til dig der mærker, at du har et stort, kærligt og vigtigt bidrag til denne verden – et bidrag du vil levere med lethed, glæde og nydelse – fra et sted, hvor du er dybt forbundet til din essens.

Til dig der mærker magien strømme i dine årer og ønsker, at forbinde dig endnu dybere med den – udleve den, skabe med den og lade den vise dig vejen.

Til dig der drives af en kraft, som føles så kærlig og powerfuld, at du indimellem kan have svært ved, at være i din egen krop

Til dig der har prøvet fastlagte strategier, metoder, “how-to’s” og detaljerede planer – for igen og igen at mærke, at det ikke er sådan du er skabt til, at arbejde. Du har måske følt dig frustreret, forkert, utilstrækkelig eller tænkt, at der “må være noget galt med dig”, siden det der fungerer for andre, ikke fungerer for dig. Bare rolig, alt er som det skalvære, du er bare skabt til, at arbejde intuitivt. Og det er en HELT anden måde, at være i verden- og drive forretning på.

Selvfølgelig vil du stadig have rammer, mål, drømme og visioner. JA… men med masser af plads til intuitiv guidning og kanalisering. Det er nemlig co-creation. Du er her for, at være bindeled imellem denne verden og den energetiske verden. Du er her for, at leve og drive forretning intuitivt.

Velkommen til EXPAND:

Vi befinder os i en ny energi. I en ny tid, hvor vi vil se at de “gamle” metoder og strategier ikke længere vil fungere og bringe de resultater de plejede. Det er fordi de er ude af alignment.

På EXPAND lærer du at leve- og drive din forretning på en måde, som er et match til den nye energi vi nu befinder os i. Du lærer at sanse, mærke de små subtile signaler og navigere intuitivt. Ofte betyder dét, at vi må slippe kontrollen, behovet for tryghed og træde ud af comfort-zonen. Og hér er min erfaring, at det er uundværligt, at have en dygtig mentor på sidelinien.

Min intention er, at guide dig ind i dit inderste væsen. Dine kerne. Din sjæl – kært barn har mange navne. Og derefter ud – ud i verden med dit bidrag til denne verden. På en måde, som passer perfekt til den du er. Som sjæl OG som menneske.

Jeg vil lære dig til, at skabe en forretning som emmer af din essens. En portal til udlevelse af din sjæl. For at skabe dét, må vi skrælle alt det væk, som du ikke er. Alt det der ikke er i harmoni med den mest kærlige, frie, glade og rige version af dig.

Det er en proces der kræver villighed og mod til, at kigge ind. Ind i gamle traumer og sår der skal heales. Skygger der skal trækkes kærligt frem i lyset. Evner og potentialer der skal afdækkes, integreres og sættes fri, så de kan udgøre en brik i den smukke mosaik, bestående af ALT hvad du er og kommer med.

Dette er også en proces hvor vi vil puste til selvkærlighedens flamme, så den kan vokse sig stor og stærk. En stærk selvkærlighed er et must for dig, der vil bygge en stærk og intuitiv forretning – for du vil ofte gå dine egne veje, gøre tingene på en unik måde, gøre noget ingen har gjort før – og det kræver mod, selvtillid og selvkærlighed.

Din øgede selvkærlighed vil også ændre din vibration, dit mindsæt og hele din måde, at drive din forretning- og være i livet på: (her taler vi også energi og manifestation).

Et stærkt selvværd betyder:

– At du langt lettere vil tiltrække de klienter du ELSKER, at arbejde med.

– At din markedsføring vil emme af ro, selvsikkerhed, overskud og klarhed – præcis det dine klienter har brug for, for at købe ind hos dig

– At du automatisk og med lethed viser dit ærlige og autentiske væsen – igen en faktor der er afgørende for dine klienters tillid og lyst til, at købe hos dig.

– At du overvinder udfordringer og ikke giver op

– At du ser værdien i dig. I det du er og har at bidrage med. Det betyder, at du skaber langt mere værdifulde produkter/ ydelser, får øje på langt flere muligheder og får sat dine priser højere. Igen super vigtigt for den succes du opnår i din forretning

– Vigtigst af alt, så er kærlighed vejen til “alignment” – først og fremmest kærligheden til dig selv.

EXPAND er også en rejse, som vil kræve en justering af dit mindsæt. Dine tanker, fortællinger og overbevisninger. Det er af afgørende betydning hvad du tænker og hvor du har dit fokus – på EXPAND sætter vi barren højt – hele vejen rundt og det kræver (også) en opgradering af dit mindsæt.

På EXPAND får du intet quick fix. Du får tilgengæld en dyb og vedvarende transformation, som vil give genlyd i alle afkroge af dit liv. En transformation som vil rulle, som bølger af lysende kærligheds-eleksir ud i alt hvad du er og gør… Bølger som vil skabe en “rippel effekt” i antallet af klienter, penge på kontoen, samt den glæde, nydelse og mening du vil føle, imens du skaber.

Vi har ikke travlt. På EXPAND lærer du, at “nyde rejsen”. Prioritere din tid, penge og energi efter dine vigtigste værdier. Nogle af mine vigtigste værdier er nydelse, frihed, nærhed, familie og lethed. Derfor har jeg skabt en forretning, hvor jeg ikke knokler, har masser af frihed og nærhed med dem jeg elsker.

Det er nemlig kun når vi selv kommer fra høj vibration, at vi for alvor kan hjælpe andre til.

På EXPAND får vi skabt bevidsthed omkring hvad der kommer fra dit ego og hvad der er din sjæls stemme. Vi kan nemlig let “lade os narre”. Derfor vil du gå herfra med en helt ny klarhed.

I vores arbejde sammen gør jeg brug af både min terapeutiske viden og erfaring, fra mine tid som privatpraktiserende psykolog, samt mine skarpe clairvoyante evner. Herudover får du også healing, som jeg kanaliserer til dig under vores session

Dette forløb er ikke for alle. Er du til et quick fix, så er det ikke mig du skal arbejde med. Tilgengæld, så vil jeg elske at arbejde med dig, hvis du er klar på, at skabe dyb og vedvarende transformation

Kærligst
Mette

Clairvoaynt rådgivning

Pris 4500 kr.

Jeg tilbyder clairvoaynt rådgivning til coaches, terapeuter, ledere og mentorer.

I disse sessioner, har vi fokus på præcis dét du har behov for, at få skabt klarhed over for, at komme godt videre i din forretning.

Det kan være du står overfor større ændringer, eller blokeringer du har svært ved selv, at skabe overblik over. Det kan også være, du går med tanker om- og lyst til, at skalere eller transformere din forretning og ønsker clairvoyant sparring på, hvornår og hvordan.

En session kan sagtens stå alene, hvis du arbejder godt selvstændigt (så længe du blot er guidet i “den rigtige retning”)

Du kan også benytte en session til, at få klarhed over eventuelle blokeringer, som bevirker, at du ikke opnår de klienter eller økonomiske resultater du drømmer om, i din virksomhed.

En session kan give dig et dybere perspektiv ind i dine (måske endnu uopdagede) talenter, potentialer eller kvaliteter du besidder. Som menneske og som sjæl.

Én af mine spidskompetancer er netop, at fornemme et menneskes essens. Den du er, inden under alle dine sår, traumer, skygger og begrænsninger. Jeg kan derfor hjælpe dig med, at kaste lys på hvem du har mulighed for, at blive – og vise dig vejen dertil.

Jeg er dygtig til, at kanalisere budskaber fra min sjæl og spirit. Dette er også noget jeg ofte gør brug af – både i mine clairvoyance sessioner, samt i alle mine andre kurser og forløb.

Du er mere end velkommen til, at skrive til mig, hvis du er nysgerrig på, om sådan en session er det rette for dig, lige nu

Kærligst

Mette

Varighed: ca 75 minutter

Ønsker du at høre mere om denne session, så send mig blot en sms på 22956186, så vender jeg tilbage til dig

Du kan også kontakte mig via kontaktformularen her på siden

BOOK DIN SESSION NU

Til dig der er nysgerrig og har lyst til, at se og lære lidt mere

Nyhedsbreve om at drive business med sjæl

Skriv dig op her, hvis du er nysgerrig at se det, at drive forretning fra et energetisk perspektiv. Hvis du ønsker viden om- og redskaber ift. manifestation, økonomisk vækst, klarhed, balance og ikke mindst succes.

Jeg glæder mig til at skrive til dig