Frisættelse af dit vildeste potential

Frisættelse af dit vildeste potentiale

– er du klar?

 

Jeg ved du er en powerfuld, kreativ og modig skaber, som ønsker og ofte går efter, at trække dine største drømme, herned på jorden og gøre dem levende. Give dem liv. (Og tak for det!!!)

Du er bevidst på et højt plan og véd, at det du ønsker at manifesterer kalder på, at du ekspanderer og kontinuerligt skaber mere plads til din lysende sjæl og lader dén overtage styringen – af liv og forretning. Mere og mere.

Du har skabt en forretning som er et powerfuldt og kærligt bidrag til denne verden. Et bidrag som du ønsker at bringe ud til MANGE mennesker. Fordi det du bidrager med er med til, at skabe en kærligere, friere, renere og mere balanceret verden for os alle.

Du ELSKER det du laver – fordi det du laver skaber en portal din sjæl kan bidrage- og udtrykke sig igennem. Og netop derfor står du indimellem i situationer hvor mere sjæl kalder på, at blive integreret – din bevidsthed ekspanderes – du udvikler dig og vokser… og ved, at din forretning (og resten af livet) må justeres og følge trop, eller slippes.

Og liiiiiige her kan du indimellem gå i stå. Fryse. Spille død. Forsvinde ind i netflix, eller (meget vigtige) overspringshandlinger. For du kan ikke regne ud hvad der kommer til at ske, hvis du “føler med” det som kalder. Og fordi du er menneske og dermed bærer på en masse gamle løgnehistorier og andet uforløst energi. Fra både traumer fra dette liv, slægts-traumer og skygger. Så er det præcis lige i de situationer, at ALT det gamle crap vælter op til overfladen. Og forsøger, at holde dig
indenfor comfortzonens sikre, trygge (om end kedelige og zoombie-tilstands frembringende) mure.

For med utryghed og usikkerhed forude, begynder dit ego, at “larme”, dit indre barn at sprælle og det føles pludselig som den bedste idé nogensinde, at blive hvor du er.
For en kort stund. For heldigvis er du et menneske med en ret så solid kobling ind i den energetiske verden og du mærker et træk som det er svært, at blive ved med at holde nede. Og når du er helt ærlig overfor dig selv, så ved du godt, at comfortzonen ikke er det rette valg for dig.

Derfor har jeg skræddersyet en pakke til dig, som langt hen af vejen trives med, at være på din egen rejse. Du klarer meget på egen hånd, er selvstændig, committet og god til at træffe beslutninger… men indimellem har vi alle brug for guidning, som kan sende os videre ud af den mest potente og højtvibrerende tidslinie.

Så vi igen kan finde retning, få givet slip – og blive kalibreret til den nye, modigere, kærligere, vildere, sjovere, friere version af dig, som vil fødes.

Derfor har jeg skabt “Frisættelse af dit vildeste potential” pakke til dig.

Denne pakke består af i alt 4 x 1:1 sessioner

2 x 1:1 ALKYMIST session (ca 60 – 90 minutter), hvor vi tager et dybt kig ind i dine
potentialer, blokeringer og muligheder. Vi forløser det, som spænder ben og du pejles i den retning, som din sjæl kalder dig ud af. Heri aktiverer vi dit højeste potentiale og dine vildeste drømme og sætter energien i “de rette folder”.

2 x 1:1 opfølgende sessioner (ca 30 – 45 minutters varighed) hvor vi healer, clearer, justerer og kalibrere – alt efter hvad der er behov for på din rejse, for at du kærligt og bestemt kan overgive dig til det nye du mærker kalde.

Formen

Formen skal være fri, så du kan få min sparring, healing, guidning og skarpe blik ind i din situation, når du har brug for den. Derfor har jeg lavet et “klippekort” til dig, som du kan benytte når der er behov for det (selvfølgelig indenfor mine åbningstider).

Alle sessionerne består af en kombination af clairvoyance, energi-forløsning, energi- aktivering, energi-transmuttering og opgradering af dit mindsæt.

Pris

Den samlede pris er 9.700 kr (+ moms)
Eller 2 x 5000 kr (+ moms)

Pladser

Jeg åbner 3 pladser i december og 3 pladser i januar.

Sådan arbejder vi sammen…

I sessionerne bruger jeg mit klare “falkeblik” og min skarpe intuition til, at tage et dybt kig ind i dine vildeste potentialer, samt den energi din sjæl bærer ind. Jeg lytter også til energien og ALT det du fortæller mig, også imellem linierne. Det spejler jeg kærligt og ærligt tilbage til dig. Og selvfølgelig bruger jeg min omfattende, dybe terapeutiske viden og erfaring, fra min tid som psykolog… krydret med mit rebelske, nytænkende og kreative væsen.

Sammen går vi på opdagelse i hvor din energi er blokeret, eller stagneret og jeg viser dig hvordan vi kan manipulere med energien – transmutere gammel tung energi til lys, power og kærlighed. Alkymi, når det er aller smukkest og aller mest transformerende.

Hvis det kalder, så opløser vi karmiske bindinger og trækker i tråde af energi, som kan løbe igennem din slægt. Hermed sætter vi ikke kun dig fri, men generation på generation. Du behøver ikke forstå det med din hjerne, eller vide hvad vi gør, jeg garanterer dig effekten uanset.

Via ZOOM eller i min klinik.

Alle sessioner foregår over zoom, eller i min klinik i Skørping.

Hvis vi, mødes via zoom, så modtager du en optagelse af sessionen, som du med fordel kan gemme og lytte til, igen og igen.

Tilmelding

Hvis det her kalder på dig, så send mig fluks beksed lige her:
Kontakt@by-soul.dk

Kærligst,
Mette

Mit nyhedsbrev handler om at drive forretning med sjæl.

Skriv dig op her, hvis du er nysgerrig på, at lære hvordan du driver forretning med sjæl. Jeg deler ud af mine guldkorn om manifestation, intuition, kvantespring. økonomisk vækst og succes. Modtag invitationer til mine live Talks, online kurser og andre inspirerende ting.

Jeg glæder mig til at skrive til dig.