1:1 sessioner

Hjælp til at leve det liv du drømmer om og fortjener.

Hos by SOUL får du unikt tilpassede mentor forløb.

Til dig som er klar til, at stå stærk, bruge dine psykiske evner og skabe forretning med sjæl.

 

I et forløb hos mig, bliver du (mere) bevidst om din spiritualitet, dine psykiske evner og hvordan du kan bruge dem til, at skabe en succesfuld og rig forretning.

Vi vil have fokus på, at styrke dig som menneske, samt din forbindelse til din essens – din sjæl.

Hos mig får du adgang til en unik og dybt transformerende kombination af psykologi, clairvoyance, healing og “intuitiv strategi”. En kombination jeg har set transformere liv efter liv og som jeg løbende har udviklet og finjusteret henover de seneste 8 år.

Min intention er, at bringe dig i dyb kontakt med DIG. Så du står stærkt, (selv)kærligt og centreret i dit eget væsen.

Når du bringer dig- og alt hvad du skaber, i harmoni med din essens, så bliver succes, glæde, rigdom, lethed og nydelse blot naturlige selvfølger.

Vi bruger ingen færdige skabeloner, for du er unik og vil kun kunne skabe noget STORT, når ALT passer til DIG.

Jeg vil glæde mig til, at have en kort introsamtale med dig, så vi kan se om vores energi er et match og hvilke forløb der passer bedst til dine behov

Mine én-til-én sessioner:

Du kan booke en session med mig på forskellig vis: I min klinik i Skørping (Nordjylland), via telefon eller skype/ zoom. Det er helt op til dig, hvordan du ønsker din session.

8

High-end 1 : 1 forløb: Quantum business

– 12 x 1:1 sessioner (ca 75  min pr. session)

OBS: Åbningstilbud til de 2 første, som tilmelder sig i Januar måned – samlet pris 22.200 kr + moms

Mit high end forløb er til skabt til ambitiøse selvstændige, som er klar til at drive forretning med mindre knoklen, mere frihed, lethed, glæde og rigdom.

I dette forløb har vi fokus på, at frisætte dit fulde potentiale og lade din forretning være et unikt og powerfuldt udtryk for din sjæls energi. Min intention er bl.a. at lærer dig, at bruge dine egne psykiske evner og intuition LANGT mere (og jo, dem har du også).

Derudover har vi fokus på, at aflærer kontrol, perfektionisme, grundige (og time laaaaange) forberedelser, samt fastlåste skemaer/ strategier/ ydelser. Det kræver, at vi også har fokus på, at heale årsagerne til, at du overgør, knokler, pleaser mv. Det betyder, at dette forløb også (kan) involverer healing af indre barn, skyggearbejde, samt udfoldelse af dine (sjæls)-potentialer og opgradering af selvværdet.

Intentionen er, at du står langt stærkere, mere (selv)kærligt, bevidst og med evnerne til, at drive forretning med sjæl, når du når “ud på den anden side”.

Det frigiver nemlig en masse tid og energi, som du kan bruge på, at NYDE dit liv, være sammen med din familie, venner eller gøre præcis hvad du har LYST til.
Og så er det jo sådan, at du automatisk bliver langt dygtigere til, at arbejde med dine egne klienter, når du står mere powerfuldt, rent og kærligt i dit væsen. Det betyder nemlig:
– At dine klienter ikke så let trigger dig
– At du sætter selvkærlige græsner
– At du kender dit værd og den transformation du skaber, så du prisætter dine ydelser korrekt
– At du skaber nye ydelser og ændringer med lethed og klarhed
– At du ikke kommer til, at arbejde med dine klienter fra dine egne sår, traumer og skygger (du kan nemlig kun hjælpe andre så langt, som du selv er kommet)
– At du bliver opmærksom på, hvor let og ubesværet det er, at arbejde med andre, når du bruger din intuition.
I dette forløb får du mulighed for, at harmonisere hele dit væsen, så du kommer i samklang med din sjæl OG dine vildeste ønsker, drømme og visioner.  Jeg lover dig du kommer ud “på den anden side” som en ny version af dig. Stærkere, gladere, friere, rigere, kærligere – klar til at NYDE at drive business.

Varighed: 3 – 4 måneder

  • I alt 12 sessioner
  • Ugentlige øvelser og opgaver
  • Du holdes i et højtvibrerende, sikret healingsfelt

Pris: 31.000 kr + moms
(eller 4 rater à 7.900 kr + moms)

OBS: Lige nu 22.200 kr + moms til de 2 første, som tilmelder sig i Januar + BONUS 1) Du kan kvit og frit deltage på mit kommende online gruppeforløb “Align with money and succes”,  som starter d. 11/1 (værdi 4800 kr + moms) + BONUS 2) Du får sparring i hverdage over messenger de første 3 måneder af forløbet

Forløbet tilpasses dine unikke behov, ønsker og drømme

OBS: Jeg tilbyder dig en gratis forsamtale på ca 30 minutter, så vi kan se om jeg og det jeg tilbyder er et match til dig og det du ønsker. Du kan booke din forsamtale via sms til 22956186.

(Kun seriøse henvendelser)

14

Clairvoaynt business rådgivning:

Jeg tilbyder clairvoaynt rådgivning til coaches, terapeuter, ledere og mentorer, som ønsker at skabe klarhed over ét eller flere områder i deres forretning og/eller personlige udvikling.

I disse sessioner har vi fokus på præcis det du har behov for, at få klarhed over så, du kan komme godt videre i din forretning.

Det kan være du står overfor større ændringer, blokeringer, fornyelser eller andet hvor du mangler klarhed, sparring og hjælp til, at se tingene i “et større perspektiv”.

Du kan også benytte disse sessioner til, at få skabt klarhed over dine potentialer og kompetancer, samt hvordan du bedst muligt gør brug af disse i din virksomhed – f.eks. til en opgradering af dine ydelser eller forløb.

I disse sessioner gør jeg brug af både mine clairvoyante evner, samt psykologfaglige baggrund, hvorfor du vil få sparring i særklasse.

Varighed: ca 75 minutter.

Pris: 2900 kr + moms

Til dig der er nysgerrig og har lyst til, at se og lære lidt mere

Nyhedsbreve om at drive business med sjæl

Skriv dig op her, hvis du er nysgerrig at se det, at drive forretning fra et energetisk perspektiv. Hvis du ønsker viden om- og redskaber ift. manifestation, økonomisk vækst, klarhed, balance og ikke mindst succes.

Jeg glæder mig til at skrive til dig